Είδη δώρων
Κασετίνα ‘’Ευλογία Αγίου Όρους’’
Ξύλινη κουτί δώρου από το ‘’ Άγιο Όρος’’
Περισσότερα

Για τις ιδιαίτερες προσωπικές και κοινωνικές περιστάσεις, τα προϊόντα μας διατίθενται και σε πολυτελή giftbox. Ένα δώρο ιδανικό για αγαπημένους, για τα Χριστούγεννα, το Πάσχα και τις προσωπικές στιγμές , όπως γενέθλια, ονομαστικές εορτές, γάμους και βαφτίσεις. Επίσης μπορούν να διατεθούν και ως ένα μοναδικό και ιδιαίτερο επιχειρηματικό δώρο.

Κασετίνα ‘’Ευλογία Αγίου Όρους’’

1.Κασετίνα δώρου χρώματος κόκκινου από το Αγιοπαυλίτικο μετόχι του Αγίου Νικολάου. Περιέχει πιστό αντίγραφο της αγιογραφημένης εικόνας της Οδηγήτριας Παναγιάς μας από το τέμπλο της εκκλησίας του μετοχίου. Επίσης περιέχει ξύλινο σταυρό με ξύλινη αλυσίδα καθώς και διαβασμένο φυλακτό.
2.Κασετίνα δώρου χρώματος μπλε από το Αγιοπαυλίτικο μετόχι του Αγίου Νικολάου. Περιέχει πιστό αντίγραφο της αγιογραφημένης εικόνας του Αγίου Νικολάου από το τέμπλο της ομώνυμης προς τιμή του Αγίου εκκλησίας του μετοχίου. Επίσης περιέχει διαβασμένο κομβοσχοίνι και μύρο, καθώς και μικρό σταυρουδάκι.

Κασετίνα "Ευλογία Αγίου Όρους"

Το ξύλινο κουτί δώρου από το Άγιο Όρος, περιέχει ελαιόλαδο, μέλι, σαπούνι και κεραλοιφή. Αντιπροσωπεύει τα καλύτερα αγαθά της γης και την χιλιόχρονης γνώσης. Προσφορά αγάπης από την ευλογημένη και παρθένα γη.